Постови

Приказују се постови за мај, 2016

Projekat je na polovini

Za sve vas koji sa nestrpljenjem čekate moj projekat , ovo je obaveštenje u kom želim da vam kažem da je prva polovina (dve četvrtine) mog projekta uspešno završena. Uskoro će biti završena i druga polovina i nadam se da će do kraja juna moj projekat , završen, ugledati svetlost dana.

Projekat napreduje

Ako ste razmišljali o mom novom projektu i pitali se šta je on ustvari, ipak ćete morati da sačekate njegov kraj da bi ste saznali sve o njemu. Sada ću vam samo reći da on napreduje i da je njegova prva četvrtina uspešno završena i ja sam njom zadovoljan, a za nekoliko dana će i druga četvrtina biti završena. U narednom periodu ćete postove samo ovog tipa moći da vidite na mom blogu.

Projekat

Obaveštavam vas da će moj blog u narednom periodu prestati sa radom, ali to nije zauvek. Pripremam svoj projekat o kome ne želim ništa da pričam jer on treba da bude iznenađenje za sve vas koji čitate moj blog i zato ću svo slobodno vreme utrošiti na taj projekat kako bi on što pre bio priveden kraju. Jedino što ću vam reći je to da je moj projekat vezan za knjige. Dok se na mom blogu ne pojave novi postovi, čitajte stare. Budite u fazi pripreme jer kad budem završio svoj projekat na mom blogu će se pojaviti ogroman broj novih postova! Hvala na razumevanju.

April - retrospektiva

Слика
Pre svega, srećan Uskrs! Hristos voskrese! Završio se još jedan mesec i pred vama je poslednji, retrospektivni post za taj mesec. Izvinjavam se zato što kasni jedan dan. Da se ne bih zahvaljivao na kraju ovog posta, zahvaliću se sada svima koji su me podržavali i i ovaj mesec čitali moj blog. April mesec su obeležila dva putovanja u grad Pančevo u Aviv park u bioskop Cinestar . Bio sam na projekciji dva filma, a oni su " Pad Londona " i " Edi zvani Orao ". Svaki put sam kupio po jedan promo set iz nekog drugog filma, a ti setovi su iz " Igre gladi " serijala i iz filma " Betmen protiv Supermena: Zora pravednika ". Ova dva seta i naravno filmovi su dobili posebne postove koje možete pronaći na mom blogu. Ovog meseca je bioskop Cineplexx slavio svoj rođendan i na licu mesta i na mom blogu. Takođe u bioskopu Cineplexx je tokom aprila meseca održana " Best of 2015 " revija filmova i ta revija je dobila svoj post na mom blogu.