Постови

Приказују се постови за јун, 2017

Uživajte u letu

Слика
Došao je kraj školske godine, letnji raspust je konačno tu! Ovim postom završavam blogovanje do kraja juna i odlazim na zasluženi odmor, a od jula pa nadalje očekujte nove postove, nove recenzije, nova obaveštenja i još mnogo toga. Mogu vam okvirno reći da će biti objavljene tri nove recenzije, biće važnih obaveštenja o međuanrodnom beogradskom sajmu knjiga koji je tradicionalno zakazan za jesen, predstaviću vam i objasniti sve o novom sajtu izdavačke kuće knjiga Urban Reads i otkriti jednu tajnu, ali do tada uživajte u letu, čitajte i gledajte svašta lepo (Ne treba da vas podsećam i da po nešto preporučite.☺) i opustite vijuge! ČITAMO SE U JULU! 

The Edge Of Seventeen

Слика
Biti mlad ili tinejdžer je najepši deo života. Tada odrastamo, sazrevamo, upoznajemo svet oko sebe, sklapamo prijateljstva, stupamo u prve veze, donosimo odluke, gajimo sopstvene stavove i mišljenja iliti jednom rečju počinjemo da živimo. Kao početak, na primer knjige, filma, putovanja, učenja, treninga, pa tako i života, on je najlepši, ali je isto tako i težak i zahteva dosta volje i truda. Upravo o tome govori film " The Edge Of Seventeen " snimljen 2016. godine. TREJLER PRIČA: Kao dobra, primerna, vaspitana i devojčica iz dobre porodice, Nejdin je još od malena ismevana i odbacivana od društva zato što je takva, drugačija od većine. Ima rođenog brata koji je isti kao ona samo što je on nešto otvoreniji, komunikativniji, racionalniji i manje tvrdoglav i veoma lako pronalazi društvo i sebe u njemu. Ipak, Nejdin će još kao mala sklopiti prijateljstvo sa jednom drugaricom koje će trajati dugo, sve do njigove sedamnaeste godine kada će ta drugarica ući u vezu sa

Urban Reads popust uspešno ulovljen

Слика
U prethodnom postu je bilo reči o aktuelnom letnjem popustu izdavačke kuće knjiga Urban Reads po kome svako njihovo izdanje možete nabaviti po ceni od 700 dinara i uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Nisam mogao da odolim i naručio sam dve knjige koje su mi danas stigle! Sada se verovatno pitate koje sam knjige naručio, e pa naručio sam dva najnovija njihova izdanja - " U moru zrno soli " od Rute Sepetis i " Sajmon protiv zavere homosapiensa " od Bekija Albertalija . Iskoristite idealnu priliku da po nižoj ceni nabavite neko izdanje Urban Reads -a! Akcija traje do ovog petka i zato POŽURITE ! Porudžbine se obavljaju preko njihovog mejla info@urbanreads.rs !

Letnji popust Urban Reads-a

Слика
Izdavačka kuća knjiga Urban Reads organizuje letnji popust pri internet kupovini preko njihovog veb sajta  (Sajt trenutno nije u funkciji jer je u fazi izrade novi te se sva kupovina obavlja preko njihovog mejla - info@urbanreads.rs ). Sva njihova izdanja od jučerašnjeg ponedeljka pa do petka možete nabaviti po ceni od 700 dinara i naravno poštarina je besplatna - NE PROPUSTITE !

Noć knjige

Слика
Za tri dana, to jest 16. juna će biti održana još jedna Noć knjige u okviru svih Laguna i Delfi knjižara. Noć knjige je događaj koji traje do ponoći i koji nudi velike pogodnosti. Očekuju vas popusti na sva Lagunina izdanja kao i na izdanja drugih domaćih izdavača i stranih izdavača kao i gift program po kome svaki kupac dobija poklončić.