Angry Birds - Ljute ptice (Film)

"Angry Birds" ili na srpskom jeziku "Ljute ptice" je film koji je nastao po istoimenoj igrici za tablete, računare i mobilne telefone - "Angry Birds". Ovaj film je obišao srpske i bioskope širom sveta u proteklih nekoliko meseci.


Opis filma: U čuvenu zemlju ptica jednog dana iznenada stiže posada koju čine mala, debela i zelena stvorenja - svinje. One dolaze, kao skroz nenajavljeni gosti, i počinju da se "muvaju" po ptičijoj zemlji.
Svinje izgledaju skroz prijateljski nastrojeno sve dok jednog dana ne pronađu mesto na kome se nalaze jaja iz kojih samo što se ne izlegu bebe ptice. Svinje kradu jaja i beže na svoje "Ostrvo svinja" sa kog su i došle.
Ptice su posle tog nesrećnog događaja tužne i razočarane, ali uz pomoć ptice Crvenog, koji nikako ne odustaje, oni kreću sa njim, sa svojim vođom na "Ostrvo svinja" kako bi vratili svoja jaja i svoju buduću decu kući.
Na "Ostrvu svinja", uveliko ljute ptice vode rat sa svinjama, ruše im celo ostrvo i na kraju pronalaze jaja i vraćaju ih srećni i zadovoljni u svoju zemlju.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"