Novi roman Džona Grina

O čuvenom američkom omladinskom piscu Džonu Grinu se spekulisalo godinu dana unazad. Nakon šest objavljenih i uspešno prodatih romana, Džon Grin je odlučio da stvori svoje novo delo, sedmi roman. Izdešavalo se dosta toga zbog čega se mislilo da će on odustati od pisanja novog romana i da će to možda biti kraj njegove spisateljske karijere. Od tada se o Grinu nije više ni razmišljalo sve do poslednjih par nedelja kada se on oglasio na društvenim mrežama i objavio da je njegov novi roman pri samom kraju, tačan datum izdavanja istog u Sjedinjenim Američkim Državama kao i naslovnicu pre samo četiri dana koja će neizvesnost dovesti do maksimuma.
Sada je zvanično, novi, sedmi roman Džona Grina, čiji izvorni naslov glasi "Turtles All The Way Down", će biti objavljen u Sjedinjenim Američkim Državama 10. oktobra 2017. godine i od tada će zakonski biti dostupan bibliotekama i izdavačkim kućama širom sveta.
Članovi naše izdavačke kuće knjiga Urban Reads su otišli na razgovor sa zastupnicama Džona Grina, sklopili ugovor i dobili dozvolu da izdaju Grinov novi roman u oktobru mesecu, što je jedna velika privilegija s obzirom na to da je Srbija jedna od retkih zemalja koja je dobila dozvolu za idavaštvo odmah posle premijernog. S obzirom na to da će ovaj roman biti objavljen posle desetog oktobra najverovatnije da će biti dostupan već za ovogodišnji, 62. međunarodni beogradski sajam knjiga koji će trajati u periodu od 22. do 29. oktobra

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"