Novo od Urban Art-a

Izdavačka kuća knjiga Urban Art, u vlasništvu književnice i autorke do sada 9(+1) romana Tamare Kučan (Sve o njoj saznajte OVDE!), i ove godine će biti jedna od učesnika na međunarodnom beogradskom sajmu knjiga i zbog toga nam sprema dva nova izdanja koja će doduše biti objavljena pre sajma knjiga, ali će tamo nesumnjivo okupiti veliku čitalačku publiku prvenstveno mlađe, ali i starijih generacija upravo zbog tematika kojima se bave.
Urban Art predstavlja:


1. Ulica dobre sreće - Marjam Manteghi


PRVI STRANI ROMAN I JOŠ PO ISTINITOJ PRIČI SE PRIDRUŽUJE URBAN ART KOLEKCIJI!


2. Profajler - Tamara Kučan 


TAKO JE! IAKO JE AUTORKA JAVNO IZJAVILA DA ĆE KNJIGA BITI OBJAVLJENA POČETKOM SLEDEĆE GODINE, IPAK JE SVIMA NAPRAVILA VELIKO IZNENAĐENJE PRE PAR DANA OBJAVIVŠI NASLOVNICU KAO I DATUM IZDAVANJA SVOJE JUBILARNE DESETE KNJIGE S KOJOM TAKOĐE PROSLAVLJA SVOJIH DESET GODINA PISANJA - 10.10.2017! TOG DATUMA ĆE NA NJENOM SAJTU U TAČNO 10 ČASOVA BITI MOGUĆA KUPOVINA KNJIGE, A U KNJIŽARAMA ŠIROM SRBIJE ĆE BITI DOSTUPNA KROZ PAR DANA NAKON DESETOG OKTOBRA!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"