Patrik

Filmovi o kućnim ljubimcima nisu toliko aktuelni u filmskoj produkciji, međutim povremeno se pojavljuju noviteti iz ovog žanra a ja ću vam u ovom postu predstaviti Patrika, malog mopsa koji je zvezda ove životne/porodične priče.

TREJLER
Sadržaj: Profesorka engleskog jezika Sara Fransis nije preteran ljubitelj kućnih ljubimaca. Ona vodi poprilično ustaljen život jedne mlade žene, a kada njena baba umre i ostavi joj njenog mopsa Patrika u amanet Sarin život će se potpuno promeniti. U početku će joj biti teško da se navikne na štetočinu u svom stanu, a kada prođe neko vreme i kada se vlasnik i ljubimac zbliže tada Patrik postaje Sarina najveća životna podrška, pratilja kroz posao i romanse i smisao da bude plemenita, pravedna i dobar čovek.

Kao i većina ovakvih filmova ni ovaj ne prikazuje sam odnos vlasnika i ljubimca, već čitavu životnu/porodičnu priču u kojoj je ljubimac karika. Patrik kao glavni junak pojavljuje se u većini scena, ali on kao štetočina i razigrano stvorenje služi da doprinese humoru i zapletu gde će Sara pokazati sve svoje atribute koji je čine dobrim čovekom. U početku mrzovoljna i neodgovorna, kasnije pravi drug i žena sa perspektivom jer kako je rekla njena baba "ostavljam ti ga da pomognete jedno drugom". Ljubitelji ovog žanra će uživati gledajući Patrika!






Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"