Poklon od izdavačke kuće knjiga Urban Art, Peščani sat - Tamara Kučan

Danas sam iz poštanskog sandučeta izvadio jedan mali paket koji sam dobio od izdavačke kuće knjiga Urban Art. Unutra se nalazila knjiga, sa predivnom posvetom, koju je napisala jedna od najmađih članica udruženja književnika Republike Srbije, Tamara Kučan. U pitanju je knjiga "Peščani sat", u izdanju izdavačke kuće knjiga Urban Art, i ona je šesta po redu objavljena knjiga Tamare Kučan. Sve njene ostale knjige su takođe od tog izdavača, a one su: BeograđankaMade In BeogradKockaKocka 2 (elektronska forma - bespatna), ZauvekOduvekKapija i Indigo, a u fazi izrade je Tamarin deseti roman pod nazivom Profajler koji će se takođe naći u izdavaštvu izdavačke kuće knjiga Urban Art.
Detaljniju biografiju Tamare Kučan, kratke opise njenih knjiga kao i porudžbinu istih možete izvršiti na sajtu tamarakucan.com. Takođe, možete da zapratite Tamaru Kučan i na društvenim mrežama; Fejsbuk (Facebook)tamarakucan/facebook, Tviter (Twitter)tamarakucan/twitter i Instagram (Instagram)tamarakucan/instagram.

Tamara Kučan - Peščani sat - Urban Art

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"