Film "Sve, baš sve" - MAJ 2017 - USKORO

Pre nekoliko meseci je počelo snimanje filma "Sve, baš sve" koji je baziran na istoimenoj knjizi koju je napisala spisateljica Nikola Jun, a koju je na srpski jezik prevela izdavačka kuća knjiga Urban Reads.
Knjiga govori o jednoj tinejdžerki koja zbog skrivene depresije i straha svoje majke nije osamnaest godina izašla iz kuće sve dok nije upoznala jednog dečka. Ona je navodno bila alergična na spoljašnji svet, a ustvari ništa od toga nikada nije ni bilo, ali je njena majka, zbog preživelog udesa sa njom u kom je izgubila muža, pala u depresiju i stavila je pod stakleno zvono kako bi je sačuvala od života i svih opasnosti koje on sa sobom nosi. Detaljniji opis knjige možete pročitati OVDE
Film "Sve, baš sve" će premijerno biti prikazan 19. maja 2017. godine kada će verovatno stići u srpske bioskope, a do tada pogledajte trejler za film OVDE!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"