Decembar je idealan mesec za bioskop!

Obzirom da u prethodnom periodu nije bilo postova vezanih za filmsku umetnost, pred vama je preporuka filmskih noviteta koji su ili će veoma brzo biti na repertoarima naših bioskopa, a obećavaju mnogo!

1) Stars Wars: Poslednji Džedaji
Još jedan u nizu filmova "Ratova zvezda" koji će itekako zaintrigirati svoju već iskusnu publiku od 13. decembra u bioskopima širom Srbije u standardnoj i 3D tehnologiji!


2) Zaleđeno Kraljevstvo - Praznik sa Olafom
Jedini snežni čovek kome nije ime Sneško Belić, već Olaf je publici itekako poznat iz filma "Zaleđeno Kraljevstvo", koji govori o neizmernoj sestrinskoj ljubavi, a sada je dobio i svoj animirani film u 3D tehnologiji!


3) Liga pravde
Već nekoliko dana na bioskopskim repertoarima, Liga pravde okuplja i udružuje snage velikih filmskih super heroja - Betmena, Supermena, Čudesne žene, Akvamena, Fleša i Siborga - s namerom da porazi do sada najjačeg protivnika, naravno u 3D tehnologiji!


4) Ferdinand
Od 21. decembra na bioskopskim repertoarima ćemo biti u prilici da gledamo poučnu priču o čuvenom biku Ferdidandu u sinhronizovanoj i 3D tehnologiji gde će Ferdinandu glas pozajmiti glumac Aleksandar Radojčić!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"