Led

Od osmog marta je na bioskopskim repertoarima novi ruski film "Led" u kom, pored ruskih zvezda filmskog platna, igra i naš Miloš Biković tumačeći jednu od najbitnijih uloga. 

TREJLER
PRIČA: Nadežda Lapšina (Aglaja Tarasova) je od malena želela da postane uspešna klizačica. Volja i trud su joj otvorili vrata za ostvarenje snova.
Kada je Vladmir Leonov (Miloš Biković) izabere za partnerku za predstojeći kup, njih dvoje su spremni da osvoje zlato, ali kao što se i najvećim profesionalcima dešava Nadežda pada, povređuje kičmu i ostaje u invalidskim kolicima. Tada Vladimir pokazuje svoje pravo lice, ostavlja Nadeždu i nastavlja karijeru.
U tom trenutku se pojavljuje Saša (Aleksander Petrov), mladi hokejaš, koji je spletom okolnosti dobio za zadatak da podigne Nadeždu iz kolica, a ona razočarana u život uspeva da pobedi sebe i ponovo staje na led, ali Vladimirova želja da osvoji zlato je jača od njenih mogućnosti.
Iako je rešio da se razdvoje i nastavi svojim putem, Saša pokazuje svoju čovečnost i neizmernu ljubav prema Nadeždi i kao nekadašnji klizač izlazi na led, pruža joj ruku i čini je najsrećnijom devojkom na svetu, onom koja je uprkos svemu uspela da ostvari svoj najveći san, san o sreći.

Emotivna, neizvesna i motivaciona priča koja pruža pogled u sreću kroz prizmu kvantitativnog i kvalitativnog. Priča za sve one koji su izgubili samopouzdanje, snagu i nadu jer kako glasi slogan filma "Nada pobeđuje!". Dokaz da su prijateljstvo, ljubav i podrška vredniji od svake nagrade! Poruka da je ipak najvažnije učestvovati i pobeti sebe!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"