Tomb Raider (2018)

Pre desetak dana je održana premijera trećeg dela "Tomb Raider" fransiže koji predstavlja rimejk i novu priču koja nema nikakvih povezanosti sa prethodnim filmovima iz 2001. i 2003. godine sa Anđelinom Žoli u glavnoj ulozi. Jedino što je ostalo isto je glavna junakinja Lara Kroft (sada fantastična Alisija Vikander, dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu za 2016. godinu), njen misionarski duh i avantura nabijena akcijom i specijalnim efektima za 3D verziju.

TREJLER
Priča: Prošlo je više od pet godina od kada je Larin otac nestao. Kada Lara pronađe skrivene tragove i očeve tajne dokumente u vili Kroftovih, kreće u avanturu kako bi završila očeva istraživanja - pronalazak grobnice drevne japanske kraljice Himiko čija moć može uništiti čovečanstvo.
Preživevši brodolom Lara dospeva na pusto ostrvo, susreće sa neprijateljima i shvata da nije jedina koja traži Himiko. Iako se od oca odavno oprostila, najlepše će se dogoditi kada se najmanje bude nadala. Shvativši da je njen otac došao na ostvro da čuva grobnicu od otvaranja, Lara će biti primorana da bira između ljubavi i rizika, a njen avanturistički duh će je opredeliti za rizik i nepredvidivu pustolovinu koja je samo jedna u nizu.

Klasičan holivudski spektakl! Zavisno od toga šta očekujete, pod takvim utiskom ćete izaći iz bioskopske sale. Ukolilo očekujte festivalski film za nagrade najverovatnije ćete biti razočarani, ali ako bi da se opustite uz predvidljivost filma i ako vam se uživa u akciji, specijalnim efektima i samoj mitološkoj, naučno-fantastičnoj priči onda je ovo pravi film za vas. Za ljubitelje Lare Kroft pravo osveženje, odlična glumica i u svakom pogledu kvalitetniji projekat u odnosu na prethodne. Kraj je takav da ostavlja mogućnost za nastavak.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"