Urban Art #Update

Izdavačka kuća Urban Art iz Beograda nam svake godine na jesen, u vreme međunarodnog beogradskog sajma knjiga, sprema i najavljuje dosta iznenađenja, akcija, popusta i noviteta. Ovu godinu u njihovom radu će obeležiti tri velika projekta:


1. Sajam knjiga
U periodu od 21. do 28. oktobra ova izdavačka kuća će se sa svojim autorima (Tamara Kučan, Aleksandar Đuričić Eš, Ranka Tanasić Barlov, Slađana Kručičan, Marjam Manteghi i ...) još jednom predstaviti na međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, jednom od najvećih manifestacija beogradskog sajma.


Očekuju nas odlični popusti, akcije i noviteti, a s Tamarom Kučan na čelu, ova mala ekipa će još jednom pokazati svoju nadarenost, druželjubivost i jedan od najsimpatičnijih štandova na galeriji hale 1.

2. Novi roman Tamare Kučan
Ove godine, Tamara Kučan će kao vlasnica ove izdavačke kuće predstaviti svoj novi, jedanaesti po redu roman pod naslovom "Bivirgata" koji predstavlja nastavak njenog prethodnog romana "Profajler" i drugi deo Sajber trilogije. Kako autorka navodi, ovo će biti jedan od najkompleksnijih romana u njenom stvaralaštvu, šokantan, realističan, zamršen, potkovan naučnim činjenicama, inspirisan stvarnim ljudima i događajima.


Obzirom da je ova autorka pre par godina vrlo vešto uplovila u žanrove psihologije, trilera i kriminalistike, očekuje nas roman za pamćenje za koji autorka tvrdi da će s njim postaviti novi rekord u svom stvaralaštvu.

3. Novi autor Urban Art-a
Jovan Milić (22) iz Niša će na jesen objaviti svoju knjigu "I siromašni imaju san" i zvanično postati jedan od autora ove izdavačke kuće. Jovan je student, humanista, pisac, čovek koji se bori za ovo društvo, a na jesen ćemo moći da čitamo njegovu autobiografiju, istinitu, emotivnu, motivacionu, jedno od nekoliko njegovih književnih dela.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"