Nagradna igra - Urban Reads

Po naslovu ovog posta ste shvatili o čemu je reč.
Izdavačka kuća knjiga Urban Reads na svake dve-tri nedelje organizuje nagradnu igru. Za svaku knjigu koju budu izdali će se igrati nagradna igra. U ovoj nagradnoj igri mogu učestvovati svi oni koji imaju Fejsbuk profil ili Instagram profil. Da bi neko postao član ovih nagradnih igara, potrebno je da komentariše objave koje je postavila izdavačka kuća knjiga Urban Reads na svoj Fejsbuk profil i na svoj Instagram profil i da pritom u tim objavama piše da su one vezane za nagradne igre. Imena svih komentatora će biti ubačena na sajt www.random.org koji će u potpunosti nasumično izvući ime dva komentatora - jednog sa Fejsbuka i jednog sa Instagrama.
Komentatori čija će imena biti izvučena će biti dobitnici nagradne igre. Dobitnici nagradne igre dobijaju na poklon po jedan primerak najnovije knjige koju je izdala izdavačka kuća knjiga Urban Reads.
Juče su proglašeni dobitnici prve nagradne igre i dobili su na poklon po jedan primerak knjige "Sve, baš sve" od Nikole Juna.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"