Peti talas


I ovo je poslednji post koji je bio najavljen u najavi postova - Peti talas. Jeste da je ovaj post trebao da ima naslov "Peti talas - Odlazak na projekciju filma - Opis filma", ali s obzirom da, nažalost, ovaj film nije i neće biti prikazan u bioskopima ja sam ga odgledao na internetu.
Danas je u mom, kućnom bioskopu održana premijera filma "Peti talas". Ovaj film je nastao po istoimenoj knjizi koju je napisao Rik Jensi. I ovu knjigu je na srpski jezik prevela izdavačka kuća knjiga Urban Reads
Opis filma: Nakon četiri katastrofalnih talasa od strane Drugih svet je skoro pa u potpunosti uništen. Uskoro počinje peti talas, talas u kome Drugi koji upravljaju vojskom SAD-a uzimaju decu i prave od njih ubice koje bi trebale da pobiju ostatak čovečanstva. Među tom decom je i Sem, mlađi brat od Kasi. Nakon što je Kasi bila ranjena i nakon što joj je stranac Evan pružio pomoć, Kasi odlazi u vojni štab kako bi izbavila svog mlađeg brata iz kandži Drugih. 

Link trejlera za film: https://www.youtube.com/watch?v=DMKg8-9pLlY
Link na kome možete odgledati film: http://www.gledalica.com/sa-prevodom/the-5th-wave-2016-video_924a502d5.html
































































Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"