Patuljci sa naslovnih strana

Prvi domaći film u 2018. godini "Patuljci sa naslovnih strana", u režiji Milorada Milinkovića i žanru komedije, predstavlja veliki udarac za domaću javnu scenu. Film predstavlja parodiju na današnje VIP ličnosti, rijaliti senzaciju i poremećen sistem vrednosti u kome živimo. Kroz likove iz različitih svera šou biznisa, koji su zapravo uzorci realnih ljudi, kritikuje se i ismejava čitav režim u kome se nalazimo. Reč je o ljudima koji ne biraju put do slave, o ljudima koji nemaju čime da se pohvale, a danas su oni u žiži interesovanja.
Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojčić, Tamara Krcunović, Milena Radulović i Olga Odanović su samo neka od poznatih imena koja tumače "patuljke sa naslovnih strana".

TREJLER
PRIČA: Nikola je čovek predan poslu i koji radi sve kako bi doprineo svojoj televiziji opstanak što danas podrazumeva što veći rejting. Kada je u pitanju rejting, zna se šta je danas nejgova glavna formula - muzički rijaliti programi, kvazi elita, šund i kič. Kako sve to organizovati ako nisi u tim vodama? Kada se u poslovni umeša privatni život, Nikola će shvatiti suštinu života i to da on nikako nije rijaliti program koji on oduvek živi.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"