Momcima koje sam volela ♡ Dženi Han

Ukoliko volite američke tinejdž romane u kojima su prijateljstvo, ljubav i holivudski efetak (kućne žurke, škola, koledž, automobili, mladost-ludost...) glavni motivi, onda je ovo prava knjiga za vas!

Poručite ovde
  • Naslov: Momcima koje sam volela
  • Autorka: Dženi Han
  • Broj strana: 288
  • Godina izdanja: 2017.
  • Izdavač: Urban Reads

Sadržaj: Lara Džin je povučena devojka iz uzorne porodice. Imala je nekoliko preboljenih simpatija sa kojima se opraštala ljubavnim pismima koja nikada nisu poslata jer su ona samo za njenu dušu.
Kada jednog dana ta pisma budu misteriozno poslata, Larin ljubavni život će se okrenuti naglavačke. Ne samo da će njene zakopane želje i emocije isplivati na površinu, već će se Lara naći u situaciji da mora da bira između momaka koje je volela.
Obzirom da je knjiga do krajnih poglavlja lagana i vesela, pred sam kraj će uslediti niz poučnih događaja koji zaokružuju čitavu priču i šalju jasne poruke o problemima sa kojima se suočavaju tinejdžeri u fazi sazrevanja, snazi porodice i sestrinske ljubavi koja je jača od svega.

Tipičan tinejdž roman, zanimljiva i pitka američka priča kao mešavina nekoliko knjiga Džona Grina, Nikole Jun, Dženifer Niven i mnogih drugih američkih omladinskih pisaca.
Knjiga je sačinjena od velikog broja kratkih poglavlja tako da se lako i brzo čita, sama po sebi je dinamična, bez komplikovanih zapleta i teških situacija tako da je pravo osveženje za prolećne dane.
Inače, ovo je samo prvi deo trilogije (koji se može posmatrati kao zasebno delo bez potrebe za nastavkom), druga dva dela su napisana, tako da još samo čekamo izdanja Urban Reads-a.

Originalne američke naslovnice cele trilogije

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"