Šta se to krčka u filmskoj industriji?

U proteklih nekoliko meseci dosta se spekulisalo o novim filmovima koji će oživeti ove jeseni ili početkom sledeće godine, a ja vam donosim obaveštenja o tri filma kojima se ja baš radujem i željno ih iščekujem.



1. The Hate U Give (#THUG)
Zasnovan na istoimenom romanu književnice Endži Tomas (recenzija ovde), na jesen ćemo moći da vidimo filmsku verziju Kalilovog ubistva i Star koja će postati zaštitnica crne rase vodeći opasnu bitku protiv rasizma, za ljudsku ravnopravnost i slobodu. Urban Reads, kao naš izdavač ovog romana, će biti jedan od glavnih informatora o tome kada film stiže na bioskopska platna i kada će se održati svečana premijera u Srbiji.

Fotografija sa prvog kadra
Izvor: Instagram (@urban_reads)


*Nezvaničan poster*

2. Maleficent 2
Fotografija sa prvog kadra
Izvor: Instagram (@disney)
Nakon što je Grdana iz 2014. godine donela drugu priču o sebi i razlogu zbog čega je bacila čini na Trnovu Ružicu, njh dve, obzirom da je snimanje prvih kadrova počelo pre par dana, najverovatnije početkom sledeće godine zauzimaju mesta na bioskopskim repertoarima širom sveta pa i kod nas.



*Nezvaničan poster*

3. Looking for Alaska (serija)
Pre nekoliko godina bilo je reči da će prvi roman Džona Grina "U potrazi za Aljaskom" dobiti svoju filmsku verziju, međutim taj projekat je prekinut, ali su pre nekoliko dana osvanule vesti da uskoro počinje snimanje serije! To je jedino što je sada poznato, a tek slede informacije o kastingu, planovima snimanja i velikoj premijeri ove tinejdž serije. Kao i u prvom slučaju, Urban Reads će nas redovno izveštavati o ovim odlukama.

*Nezvaničan poster*

4. Shatter Me (serija)
Serijal "Smrskaj me" od autorke Tahere Mafi će oživeti serija čiji je termin zakazan za sledeću godinu, a IMDB i Urban Reads će nas redovno izveštavati o svim važnostima.

Spisak svih delova + Restore me

5. Južni vetar
Pred završnicu ove godine, očekuje nas još jedan domaći film sa Milošem Bikovićem, Srđanom Todorovićem i Nebojšom Glogovcem u glavnim ulogama. Prvi intervjui obećavaju, a kasting je i više nego dovoljan za iščekivanje ovog domaćeg ostvarenja.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"