Betmen protiv Supermena: Zora pravednika - Promo set

Kada sam u četvrtak, 21. aprila bio u bioskopu Cinestar, u Pančevačkom Aviv parku, da gledam film "Edi zvani Orao", kupio sam promo set sa motivima iz filma "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika". Kako izgleda taj promo set, pogledajte na fotografiji ispod ovog pasusa. Svaki deo ovog seta će biti detaljno opisan u nastavku ovog posta.


Betmen protiv Supermena: Zora pravednika - promo set



Prvi deo ovog seta jeste kartonsko pakovanje sa motivima iz filma "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika". Pakovanje se sastoji iz držača za čašu i iz posude u kojoj mogu da stanu srednje kokice iz bioskopa Cinestar.





Drugi deo ovog seta jeste plastična čaša zapremine 0.75l na kojoj se nalazi omot filma "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika". Uz čašu se dobija i plastična cevčica sa zatvaračem.





Treći i poslednji deo ovog seta jeste plastična igračkica Betmenovih krila sa logoom Supermena. Ova igračkica se može utisnuti u zatvarač čaše (pogledajte to mesto na predhodnoj fotografiji). Ova igračkica je samo jedna od tri koje se mogu dobiti, po želji, na blagajnama bioskopa Cinestar kada se kupuje ovaj promo set.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"