Film preporuka za Dan zaljubljenih

S obzirom na to da nas do Dana zaljubljenih deli samo 5 dana, želeo bih da jedan post posvetim samo njemu, odnosno u ovom postu ću vam preporučiti jedan film za koji svi znate, to jest to je legendaran film koji nikome nikad neće dosaditi i uvek će biti gledan. Reč je o filmu "Titanik".

Film "Titanik" je snimljen 1997. godine. Kao što vidite, ovaj film je star 19 godina. Glavna tema ovog filma je zabranjena ljubav koja se završila katastrofalno. Takođe, još jedna tema je opisana u ovom filmu, a to je potop broda Titanika, koji je potonuo 1912. godine u Atlantski okean, na putu od Velike Britanije, odnosno od grada Londona, do SAD-a, odnosno do grada Njujorka, kada je na svom putu udario desnom stranom u ledeni breg, to jest u santu leda. Još jedna tema je opisana u ovom filmu, a ona je odnos između visokog i niskog staleža, odnosno odnos između bogatih i siromašnih. Ali, sve je to zanemarljivo! Glavna tema ovog filma je ljubav, zbog koje je i nastao ovaj post! 
Okupite se sa svojom dragom ili sa svojim dragim, spremite kokice i uživajte u filmu. Srećan Dan zaljubljenih!







Коментари

Популарни постови са овог блога

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole

Sastav iz srpskog jezika i književnosti za prvi razred srednje škole na temu "Moji rani jadi"

Sastav za pismeni zadatak iz srpskog jezika i književnosti za drugi razred srednje škole na temu "Most na Žepi - priča o licu i naličju ljudske slave i moći"